Reinigingsmachines

reinigingsmachine

Reinigingsmachines voor optimaal reinigen

De reinigingsmachines van Leering Hengelo zijn ontwikkeld voor het reinigen, ontvetten, spoelen en drogen van onderdelen van uiteenlopende geometrie, blinde gaten en boringen, draai- en freeswerk en dergelijke. Bekijk ons assortiment reinigingsmachines.  Voor bedrijven die het handmatig reinigen van machine-onderdelen en werkstukken een tijdrovende klus vinden, is een reinigingsmachine een uitkomst. Leering Hengelo heeft haar assortiment uitgebreid met een compleet aanbod reinigingsmachines onder het merk Normfinish. Hiermee wordt ook het reinigen van werkstukken een efficiënt proces.

Leering Hengelo B.V. biedt u een compleet programma reinigingsmachines en installaties en levert tevens alle soorten reinigingsvloeistoffen voor de verschillende reinigingsmachines. Deze middelen zijn biologisch afbreekbaar.

Meer weten?

Heeft u interesse in onze reinigingsmachines? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen over reinigingsmachines. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Laat dan hier uw gegevens achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

 

Poducten bekijken

Bekijk onze bijbehorende producten

Naar producten