Leering Hengelo importeur Karmetal zaagmachines

Sinds kort is Leering Hengelo importeur van Karmetal in de Benelux. Karmetal is opgericht in 1975 en biedt een compleet pakket bandzaagmachines voor maak-industrie.

De Turkse producent is marktleider in Turkije. De zaagmachines staan bekend om degelijke constructie, kwalitatief goede componenten, automatisering met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Naast Karmetal importeert Leering Hengelo ook Amada zaagmachines en bandzagen. Het Karmetal product gamma bestaat uit de volgende machine series.

De Craft machines, handbediend: halfautomatische machine, die zich onderscheidt door een degelijke machine-opbouw en een praktische, eenvoudige bediening. Er is een 180 mm- en 220 mm-uitvoering beschikbaar.

Semi-automatische machines: halfautomatische machine, beschikbaar in met-, en zonder verstek en Vol-automatische machines, bij uitstek geschikt voor het zagen van grote productie-aantallen.

Leering Hengelo biedt met haar eigen service-dienst ook het onderhoud aan voor zowel de Karmetal als Amada zaagmachines.

 

Meer informatie: Leering Hengelo, www.leering.nl, tel: 074 – 255 82 82