Functionaliteit Makro-Grip Ultra verder uitgebreid

Insiders in de verspanende industrie zijn zeer enthousiast over de brede toepasbaarheid van de Makro-Grip Ultra van LANG Spantechniek. De recent doorgevoerde optimalisatie van het innovatieve Makro-Grip vormgesloten spanprincipe en de modulaire uitbreidingsmogelijkheden zullen de professionele gebruikers als muziek in de oren klinken.

Meer flexibiliteit

De onlangs bij de Makro-Grip Ultra doorgevoerde productinnovaties zorgen voor nog meer en nog snellere klemmogelijkheden. Dankzij de uitbreidbaarheid van zijn modules is de Makro-Grip Ultra in staat om onderdelen tot een lengte van 810 mm (en eventueel langer) veilig vast te klemmen en tegelijkertijd snel en eenvoudig te verwisselen. Dit geeft de spantechniek van LANG een extra dimensie en u als gebruiker een ongekend aantal interessante en tijdbesparende extra mogelijkheden.

Meer toepassingsmogelijkheden

Verschillende systeemhoogtes, individueel uitbreidbare spanmodules, verwisselbare spanbekken en handige aanvullende modules maken de vernieuwde Makro-Grip Ultra als spansysteem ook uitermate geschikt voor matrijzenbouw, constructiebouw, plaatspannen, grote componenten en componenten die gevoelig zijn voor vervorming.Makro-grip ultra explosion uitgebreid

Daarom kiest u voor de vernieuwde Makro-Grip Ultra!

Hieronder zetten wij de meest opvallende optimalisaties die zijn doorgevoerd aan de Makro-Grip Ultra op een rij.

  • Spanbereik tot 410/610/810 mm, flexibel uit te breiden
  • 3 verschillende systeemhoogtes: 45/109/189 mm
  • 3 verschillende, verwisselbare spantypes
  • Gebaseerd op het Quick-Point 96 nulpuntspansysteem

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of vraag de nieuwe Noviteiten brochure aan!