Leering Hengelo biedt gepatenteerde LANG-Spantechniek

Van een gerenommeerde totaalleverancier voor de verspanende industrie wordt in alle opzichten topkwaliteit verwacht. Leering Hengelo maakt die hoge verwachtingen waar door de verkoop van de meest geavanceerde producten van alle toonaangevende fabrikanten. Dat wij onder meer leverancier zijn van de unieke en gepatenteerde spantechniek van LANG Technik onderschrijft dat wij alleen het beste goed genoeg vinden voor onze klanten.

Alles-in-één-systeem

Het snel, eenvoudig, veilig en vakkundig opspannen van werkstukken op machines, zoals CNC  freesbanken, vormt een essentieel onderdeel binnen de verspanende industrie. De producten van LANG vormen in dat opzicht een perfect op elkaar afgestemd pakket van spantechnologie, nulpunttechnologie en automatisering. De gepatenteerde spantechniek onderscheidt zich in tal van opzichten van de concurrentie. Zo biedt de techniek ook voor kleine werkstukken een optimale en uiterst efficiënte opspanning.

Het Quick-Point nulpuntspansysteem zorgt voor de meest efficiënte manier voor een 0-punt opspanning. De Clean-Tec reinigingspropellor is de praktische en tijdbesparende oplossing voor het verwijderen van spanen en emulsie op uw machinetafel, spaninrichting en werkstukken. Het Robo-Trex automatiseringssysteem heeft een innovatief en gepatenteerd wagen-principe. Daarmee zorgt het systeem voor maximale flexibiliteit, optimale benutting van de machinecapaciteit en het maximaliseren van spindeltijden. Kortom, met LANG spantechniek heeft u gegarandeerd iets goeds in handen!

Maatwerkoplossing voor elke toepassing

Binnen de verspanende industrie is een enorme diversiteit aan machines, bewerkingstechnieken, materiaalsoorten, vormgeving van de te bewerken werkstukken en de specifieke eisen waaraan de afwerking dient te voldoen. LANG speelt hier met Präge-Fix, Makro-Grip, Quick-Point en Clean-Tec meer dan perfect op in. In combinatie met de baanbrekende automatisering draagt LANG Spantechniek in hoge mate bij aan een snelle, veilige, kostenefficiënte en duurzame productie. Precies zoals u dat als ondernemer graag ziet in uw bedrijf!

Kies ook voor LANG Spantechniek!

Wilt u voor uw bedrijf ook het allerbeste wat er op het gebied van spantechniek te koop is? Bekijk dan ons leveringsprogramma of neem voor meer informatie of een advies op maat contact met ons op.

 

 

 

Wij hechten veel waarde aan goede adviezen en een tevreden klant.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op