Winoa straalmiddel

logo WinoaLeering Hengelo vertegenwoordigt alle straalmiddelen van het merk Winoa; voorheen bekend als Wheelabrator.  Winoa is de grootste fabrikant ter wereld van steelshot en steelgrit. Dit bedrijf fabriceert alle straalmiddelen die voorheen de naam Wheelabrator droegen. Dus oud en vertrouwd, maar nu in een nieuw jasje.

Wij leveren door heel Nederland, hebben alle straalmiddelen van Winoa in huis en geven u een deskundig advies over de keuze van het juiste straalmiddel.

Winoa heeft dezelfde kwaliteitskenmerken als vroeger Wheelabrator.

  • Dus constante kwaliteit van straalmiddel en straalresultaat! Dankzij uitzeving en hardheid binnen tolerantiegrenzen; zelfs nauwkeuriger dan de SAE-standaards.
  • Zeer laag gehalte aan zouten; conform ASTM D4940. Hierdoor geen probleem met de strengere eisen ten aanzien van de oppervlaktegesteldheid.
  • Homogene structuur met minimum aan ‘insluitingen’ dankzij combinatie van eerste klas staal en juiste productiemethode. Hierdoor profiteert u van een straalmiddel met een langere standtijd; en dus van besparing op de kosten!

Voortaan kiest u voor straalmiddelen van Winoa!