TechniShow

Leering Hengelo zet in op procesoptimalisatie op Technishow

Tijdens de Technishow zullen op de stand van Leering Hengelo de highlights van haar productgamma verspaning en industriële reiniging te zien zijn. Gericht op het optimaliseren van uw productieprocessen. Naast verspanende gereedschappen van de bekende grote merken presenteren wij ook een aantal noviteiten die uw processen aanzienlijk nauwkeuriger, sneller en schoner maken.

technishow

 

LANG Technik

In de afgelopen maanden verraste Lang met diverse nieuwe ontwikkelingen, die op de TechniShow gepresenteerd zullen worden. Zoals de nieuwe Makro•Grip® FS – De verdere ontwikkeling van “Das Original”. De vormsluitende klemtechnologie voor 5-zijdige bewerking van onbewerkte stukken wordt al vele jaren beschouwd als de standaard in klemtechnologie. Goed voor tot 60% meer houdkracht.

Een compleet nieuw klemconcept voor machinetafels en palletsystemen is de Quick•Point® Rail.
Het is gebaseerd op klembalken (rails) die rechtstreeks op gleuftafels en pallets met gatenpatroon worden bevestigd, zonder deze te hoeven wijzigen of voor te bereiden. In plaats van een nulpuntbasisplaat worden nulpuntsverhogers of 5-assige spanners direct op de rail gemonteerd.

Deze innovatieve aanpak biedt een enorm kostenbesparingspotentieel, vooral bij hoge volumes in automatiseringssystemen. Met Quick•Point® Rail zijn maximale omstelsnelheid en flexibiliteit gegarandeerd. In minder dan twee minuten is het snelspansysteem gemonteerd en klaar voor gebruik.

lang technik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitagawa

Leering Hengelo is dealer geworden van Kitagawa. De Kitagawa NC-rotatietafels, machineklemmen en robotgrippers vormen een logische aanvulling op de productportfolio.  Verspaners die hun bestaande productieproces verder willen optimaliseren en 4- of 5-assige capaciteit aan hun machine willen toevoegen, kunnen kiezen uit een uitgebreid productgamma.
In combinatie met het Lang spansysteem worden nauwkeurigheid en kracht gekoppeld aan een hoge flexibiliteit. Kitagawa rotatietafels zijn geschikt voor alle soorten verticale freesmachines en leverbaar als 4e as-, 5e as-, en productiesystemen.

kitagawa

 

 

 

 

Industriële reiniging

Industriële reinheid wordt steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven uit de maakindustrie weten de weg te vinden naar de industriële reinigingsoplossingen van Leering Hengelo: hoge druk reiniging, ultrasoon, geautomatiseerde lijnen etc. Wij bieden een breed pakket oplossingen en adviseren u graag. Wat wij van onze klanten terughoren over onze geleverde reinigingslijnen is:

  • Het begint bij goed advies op basis van praktijkervaring
  • Goede projectbegeleiding, transparant en eerlijk
  • Verrassende prijs/kwaliteit.

Ons team Verspanings- en Reinigingsexperts gaat graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden.

Technishow: hal 12, stand C055.