Sweepomatic® schrapervloer demo-model op Technishow

LEERINGHE224485_webDe aanschaf en plaatsing van een straalhal is een investering voor een langere periode. Daarbij zijn er vele uitvoeringen mogelijk en

is een gedegen advies onontbeerlijk. Om e.e.a. te kunnen visualiseren en demonstreren hebben wij in ons bedrijf in Hengelo

een volledig werkende straalhal geplaatst. De Sweepomatic® schrapervloer ziet u daar vol in bedrijf. Op de komende Technishow kunt u de werking van de Sweepomatic® in een demo-model met eigen ogen zien.

De Sweepomatic® rekent af met een aantal tekortkomingen van schrapervloeren, zoals tot op heden worden gebruikt.

De Sweepomatic® rekent af met slijtage en “haken” van de schrapers.

Dit is mogelijk door de aanwezigheid van “vaste” schrapers voorzien van flexibele  meenemers.

Voordelen: minder slijtage, lager geluidsniveau en niet meer “haken” van de schrapers

  • De Sweepomatic® voorkomt het niet gecentreerd blijven van de schraperbaan. Door toepassing van kunststof loopwielen die in geleidingen lopen, blijft de schraperbaan gecentreerd. Deze loopwielen zijn zo geplaatst in het ontwerp dat deze niet kunnen worden aangestraald dus een lang en probleemloos gebruik garanderen.
  • De Sweepomatic® rekent af met onderhoudsgevoelige en gehorige luchtcilinders. De Sweepomatic is voorzien van een elektrische aandrijving welke buiten de hal is geplaatst. Hierdoor worden alle schraper banen gelijktijdig en in een continue aandrijving bewogen. Naast de zeer soepele en gelijkmatige beweging, is tevens het geluidsniveau zeer laag, wordt de bedrijfszekerheid vergroot en de onderhoudskosten tot een minimum beperkt.

Uiteraard is er veel meer te vertellen en te laten zien over de Sweepomatic® schrapervloer. Leering Hengelo nodigt u daarom uit om een bezoek te brengen aan de volledig operationele straalhal in Hengelo. U bent natuurlijk ook van harte welkom op de Techni-show, waar een demo-opstelling te zien zal zijn.