Draad snijden

draad snijden

Simpel en snel draad snijden

Bent u op zoek naar gereedschappen om simpel en snel draad te kunnen snijden, tappen, draaien, rollen of frezen? Dan bent u bij Leering Hengelo aan het juiste adres. In ons assortiment heeft u een ruime keuze uit diverse gereedschappen voor al uw gewenste schroefdraadsoorten. Bekijk ons assortiment. Wij bieden u een kwalitatief hoogwaardig pakket van PWZ Prototype en JBO om draad te snijden. Voor elke gewenste schroefdraad, wij hebben de juiste gereedschappen voor elke toepassing op het gebied van draad snijden.

Over Leering Hengelo

Leering Hengelo is dé professional in de metaal- en kunststof bewerkende industrie. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij de totaal leverancier voor deze metaal- en kunststofbewerkende industrie, zowel nationaal als internationaal. Wij staan voor persoonlijkheid, betrouwbaarheid en duidelijke afspraken. Ons ruime assortiment aan producten van topmerken zorgt ervoor dat wij kunnen voorzien in de behoeften van elke klant.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze gereedschappen om eenvoudig draad te snijden? Dat kan door direct contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier invullen.

 

Poducten bekijken

Bekijk onze bijbehorende producten

Naar producten