Werpstraler

werpstraler-deltamatic

Werpstraler

Leering Hengelo biedt een uitgebreid assortiment werpstralers waarmee vooral metalen onderdelen zijn te reinigen van roest, oxidehuiden of blauwe lasvlekken. De reiniging gebeurt door straalmiddel met grote kracht tegen het te reinigen oppervlak aan te werpen; dit gebeurt door een turbine met werpwiel en turbineschoepen. De impellor zorgt voor de voor-versnelling. Het resultaat is afhankelijk van het straalmiddel, de grootte van de schoepen en het toerental van de turbines.

Dealer van werpstralers

Indien er grotere producten en/of aantallen moeten worden gestraald, kunnen werpstralers economisch interessanter zijn dan handmatig stralen. Leering Hengelo is dealer van deze werpstraal-installaties en betrekt de machines van een leverancier die reeds vele jaren fabrikant is van werpstralers in alle soorten en maten. De uitstekende kwaliteit en duurzaamheid hebben zich inmiddels veelvuldig bewezen in zeer veel verschillende toepassingen.

Om een aantal voorbeelden van werpstralers te geven, biedt Leering Hengelo onder meer werpstralers met rollenbaansystemen, muldenband systemen en draaitafelsystemen. De rollenbaan werpstralers zijn beschikbaar in diverse afmetingen en compleet met afblaas- en borstelsectie en uiteraard rollenbanen voor toe- en afvoer. Ook de Muldenband systemen bestaan in verschillende uitvoeringen met bijvoorbeeld een eindloze rubber band of een slijtvaste staalband. De draaitafel werpstralers zijn tot slot te beladen tot maximaal 3.000 kg en beschikbaar met 1 – 4 werpwielen.

Meer info over werpstralers?

Wanneer u meer informatie nodig wenst over werpstralers en hun mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Leering Hengelo via www.leering.nl, info@leering.nl of telefonisch via: 074 255 82 82.

 

Poducten bekijken

Bekijk onze bijbehorende producten

Naar producten