Werpstraalmachines

werpstraler-deltamatic

Werpstraalmachines

Werpstraalmachines zijn speciaal ontworpen voor het uitvoeren van het zogenaamde werpstraalproces. Leering Hengelo biedt een ruim assortiment werpstraalmachines dat bestaat uit hangbaansystemen, muldenband systemen, rollenbaan systemen, draadgaas en rubberband systemen, draaitafelsystemen, buizenstraal apparatuur en specials.

Bovendien biedt het bedrijf verschillende opties voor werpstraalmachines waaronder breekplaten met een drukverschilmeter, touchscreens, straalmiddel debietregelingen en geluiddempers. Voor een energiezuinige werking is bovendien te kiezen voor de toepassing van een frequentieregelaar. Tot slot zijn de werpstraalmachines naar wens te combineren met platenafscheiders, cyclonen, cellenrad sluizen of een elektrische verstelling van de verdeler.

Hangbaansystemen

Een aantal werpstraalmachines nader beschouwd, beginnend met de hangbaansystemen. Deze werpstraalmachines zijn beschikbaar in de uitvoeringen Delta (met monorail, Y-baan of gesloten loop), Beta (voorzien van takels met monorail, Y-baan of gesloten loop), Deltamatic (waarbij het straalmiddel wordt doorgevoerd middels het batch principe) en de TC. Bij de laatste werpstraalmachine geschiedt de doorvoer van het straalmiddel door het continu principe.

Buizenstraalsysteem

Een speciale uitvoering van een werpstraalmachine is het zogenaamde buizenstraalsysteem waarmee volautomatisch buizen en cilindrische producten uitwendig zijn te stralen.

Draadgas en rubberband werpstraalmachines

Tot slot de zogenaamde draadgas- en rubberband werpstraalmachines. Deze zijn beschikbaar in een NTOR uitvoering; voorzien van draadgaas band voor het boven en onder stralen van producten en een NTOG uitvoering. De laatste is uitgevoerd met rubber band voor het aan de bovenzijde stralen van producten.

Voor advies met betrekking tot werpstraalmachines, kunt u contact opnemen met Leering Hengelo via www.leering.nl, info@leering.nl of telefonisch via: 074 255 82 82.

 

Poducten bekijken

Bekijk onze bijbehorende producten

Naar producten