Straalkasten

straalkast

Uw leverancier van straalkasten en straalmiddelen

Voor een kwalitatief hoogwaardige straalkast en zorgvuldig geselecteerde straalmiddelen moet u bij Leering Hengelo zijn. Wij hebben verschillende modellen straalkasten in ons assortiment, die wij aanbieden voor betaalbare prijzen. Bekijk ons assortiment straalkasten. Elke straalkast die wij aanbieden is betrouwbaar, duurzaam en zorgt voor een efficiƫnter verloop van uw werkzaamheden. Met een straalkast van Leering Hengelo bent u verzekerd van een geweldig uitziend resultaat.

Extra accessoires

Naast onze straalkasten en straalmiddelen hebben wij een uitgebreid pakket accessoires en onderdelen op voorraad. Door onze grote voorraad kunnen wij snel leveren en hoeft u zelf geen voorraad aan te houden. Ook hebben wij minder gangbare onderdelen in ons assortiment, zodat productieverliezen bij reparaties beperkt blijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze straalkasten of een van onze andere producten? Neem dan nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen voor direct contact via onderstaande telefoonnummers.

 

Poducten bekijken

Bekijk onze bijbehorende producten

Naar producten