Ultrasoon reinigingsbad

ultrasoon reinigen

Elke applicatie een eigen ultrasoon reinigingsbad

In de metaaltechniek worden ultrasoon reinigingsbaden steeds meer en breder toegepast voor het reinigen van onderdelen. Conventionele manieren van reinigen moeten het afleggen tegen deze snelle en effectieve toepassing. Bekijk ons assortiment ultrasoon reinigingsinstallaties.

Groot spectrum

Leering Hengelo beschikt over verschillende ultrasoon reinigingsbaden voor de reiniging en het onderhoud van oppervlakken. De toepassingen voor de systemen zijn bijna eindeloos. Uiteenlopende machine- en motoronderdelen, matrijzen en andere voorwerpen kunnen snel en efficiënt gereinigd worden. Een ultrasoon reinigingsbad gevuld met vloeistof reinigt onderdelen door middel van hoge frequentie geluidstrillingen. Onze baden zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Meer weten?

Heeft u interesse in onze ultrasoon reinigingsbaden? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen over ultrasoon reinigingsbaden. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Bel dan naar 蜑n van onderstaande telefoonnummers.

 

Poducten bekijken

Bekijk onze bijbehorende producten

Naar producten