Binnenkort nieuw van Diebold: UltraGrip® en CentroGrip®

De firma Diebold, partner in de Thermo-Grip-groep, is in de markt bekend met de hoogprecise krimpopnames in het spanbereik

3-50mm. Deze  – onder de merknaam Thermogrip – bekende producten worden tijdens de EMO 2013 (16-21 september 2013) uitgebreid met 2 volledig nieuwe producten: UltraGrip® en CentroGrip®.

 

LEERINGHE206297_web

 

De UltraGrip®- serie  is een Krachtspanopname, specifiek ontwikkeld voor de zwaar-verspaning. Deze nieuw ontwikkelde opname onderscheidt zich niet alleen door de hoogst mogelijke spankracht, maar ook door  de optimaal trilling-dempende eigenschappen. Deze combinatie van hoge rondloopnauwkeurigheid (maximaal 3 um) in combinatie met maximale spankracht is uniek. Het volledige bereik van de VHM-frezen met grote snededieptes, gecombineerd met hoge voedingen en extreme snedekrachten wordt met de Ultra-Grip® volledig afgedekt.

 

LEERINGHE206298_web

 

 

 

De Centro-Grip® serie is speciaal ontwikkeld voor hoge flexibiliteit voor toepassingen bij ‘kleine’ firma’s. Hierbij wordt de hoogst mogelijke rondloopnauwkeurigheid, 3um, gecombineerd met de hoge flexibiliteit van ‘eenvoudige’ spantangen. Met deze ontwikkeling kan de gehele serie met speciaal ontwikkelde spantangen eenvoudig gewisseld worden. De verschillende precisiespantangen  en opnames zijn voor alle typen machinespindels te verkrijgen. Diebold verenigt met de CentroGrip® de hoogst mogelijke flexibiliteit met maximale nauwkeurigheid.

 

Wij nodigen van harte uit op de EMO 2013 te Hannover. Uiteraard zijn onze technisch adviseursook aanwezig op de EMO om u deze nieuwe ontwikkelingen te presenteren.