TechniShow verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020

De nieuwe datum van de Technishow is bepaald op dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 september 2020 in Utrecht.

TechniShow, het toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van industriƫle productietechnologie, staat voor kwaliteit, ruim aanbod, kennis en plezier. Op de TechniShow ervaar je de toekomst van de maakindustrie, waar je ook de volgende stap in Smart Industry en digitalisering kunt maken.

In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest tussen de organiserende partners van de TechniShow, FPT-VIMAG en Jaarbeurs over de komende editie, die plaatsvindt van 17 tot en met 20 maart 2020.

Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de TechniShow te kunnen deelnemen, omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. We hebben hierover veelvuldig contact gehad met de stakeholders. Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen de TechniShow de komende editie in maart niet aan haar kernwaardes kan voldoen. Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende editie van de TechniShow wordt verplaatst.