En wat kan onze Service-dienst voor u betekenen?

Onze eigen Service & Onderhoudsafdeling kan u als klant op verschillende manieren van dienst zijn. Een team van deskundige monteurs  staat klaar om u snel – en met kennis van zaken – te helpen op onderstaande gebieden.

IMG_0236

 

 

 

 

 

 

 

Preventief onderhoud

Wij verzorgen preventief onderhoud van straalinstallaties en zaagmachines op basis van servicecontracten. Hiermee wordt de bedrijfszekerheid van de machine in belangrijke mate veilig gesteld, en heeft u als klant een duidelijk beeld van de onderhoudskosten. Bijkomend voordeel is dat dit efficiënt kan worden ingepland. En daar plukt u de vruchten van!

Correctief onderhoud

Uiteraard voeren wij ook uw correctief onderhoud uit. Hierbij is reactiesnelheid erg belangrijk. Onze monteurs weten: storingen gaan vóór! Wij laten u hier nooit mee in de kou staan. Een veel voorkomende onderhoudsklus is het vervangen van filterpatronen. Om dit veilig te kunnen doen, zijn de servicemonteurs voorzien van perslucht-apparatuur, van het type veiligheidscategorie 4, zodat hun gezondheid in deze uitermate stoffige omgeving niet negatief beïnvloed wordt.

Revisie

Daarnaast verzorgen wij ook de revisie van straalcabines en zaagmachines, waardoor de levensduur met vele jaren verlengd kan worden. Dit wordt uitgevoerd in de werkplaats van Leering Hengelo waar alle hulpmiddelen voorhanden zijn, en waar tevens machines getest en opgeleverd kunnen worden.

Certificering

Tenslotte zijn onze monteurs gecertificeerd, zowel VCA* als keurmeester NEN-3140, zodat zij alle installaties van onze klanten kunnen keuren. Wij verzorgen deze services voor alle eigen producten, Normfinish en Amada, maar ook op machines en installaties van andere fabrikanten.