Buiten schroefmaat met de hoogste nauwkeurigheid ter wereld!

Onlangs hebben wij het meetprogramma van Mitutoyo aan ons leveringsprogramma toegevoegd. De laatste ontwikkeling is een digitale schroefmaat met de hoogste nauwkeurigheid en resolutie ter wereld.

En veel nauwkeuriger dan de wereldwijde technologische normen.LEERINGHE201362_web (1)

De digitale schroefmaat “submicrometer MDH” werkt met een enorme precisie van 0,6 micrometer (MPEJ volgens ISO 3611, 2010) – vergeleken met 2 micrometer voor een standaard schroefmaat.

Niet minder indrukwekkend is de innovatieve resolutie van een 0,0001mm, terwijl de conventionele modellen zijn voorzien van een resolutie van 0,001 millimeter. Hierdoor wordt dit zeer nauwkeurige meetinstrument bij uitstek geschikt voor de controle van hoognauwkeurige componenten met bijzonder kleine toleranties.

Slechts een kleine temperatuur schommeling kan al invloed hebben op het meetresultaat. Om de submicrometer MDH handmatig te gebruiken met uitsluiting van temperatuursinvloeden wordt de submicrometer MDH standaard geleverd met een op maat gemaakte warmte-isolerende bekleding voor de beugel.

De submicrometer MDH wordt bij voorkeur toegepast in een meetstandaard. Het is dan ook ontworpen met een bijzonder brede beugel die voor een stevige steun in de klem van de meetstandaard zorgt. De submicrometer MDH heeft een meetbereik van 0 tot 25 millimeter, de meetkracht bedraagt 7-9 newton.

De submicrometer MDH is standaard uitgerust met een digimatic uitgang en het gepatenteerde Mitutoyo Absolute meetsysteem.

Volg onderstaande link voor een presentatie van de MDH-25H schroefmaat op ons eigen Youtube-kanaal.LEERINGHE201364_web (1)

Mitutoyo MDH-25M schroefmaat

Ook is de nieuwe Winterpromotie 2012 op 1 november van start gegaan.

Profiteer ook van aantrekkelijke prijzen. De 15 pagina’s tellende folder is met zorg samengesteld en staat wederom boordevol interessante artikelen. De aktie loopt tot en met 31 januari 2013.

Download hier de Mitutoyo Winteractie 2012/13.