Nieuw: dealerschap Novatec ultrasoon reinigingsapparatuur

Sinds kort hebben wij ons assortiment reinigingsapparatuur uitgebreid met het merk Novatec, waarvoor wij het dealerschap voor de Benelux en Noord-Duitsland hebben verworven.

Als de reiniging van producten door middel van  een sproeiwas-proces onvoldoende is, dan wordt veelvuldig het ultrasoon reinigen toegepast. Ultrasoon reinigen kan worden toegepast in een enkel bad zonder na reiniging.

Installaties kunnen echter ook bestaan uit volautomatische processen, bestaande uit  – bijvoorbeeld – achtereenvolgens sproeien, ultrasoon reinigen, een cascade spoelstap, dompelen of sproeien met (demi) water en drogen.

De firma Novatec in Italië is fabrikant van standaard ultrasoon apparatuur, maar tevens van complete klant-specifieke installaties. Bouw van de installatie, de generator, piëzo elementen en ook de programmering worden in eigen beheer uitgevoerd. Door tevens het meest geschikte reinigingsmiddel  aan te kunnen bieden, wordt er een totaal-oplossing geleverd.

Leering Hengelo is actief in de reinigingstechniek,  beschikt over diverse reinigingslijnen, en heeft de nodige expertise en ervaring  op het gebied van reinigen, reinigingsmiddelen en automatisering. Dit in combinatie met de service die door onze eigen monteurs ter plekke wordt geleverd, heeft geresulteerd in een exclusief dealerschap van Novatec in de Benelux en Noord-Duitsland.

LEERINGHE225234_webLEERINGHE225235_web