Korund

Normaal korund straalmiddel

korund straalmiddel
Leering Hengelo BV heeft verschillende kwaliteiten Korund straalmiddel in haar assortiment. Wij adviseren u graag welke kwaliteit het meest geschikt is voor u. Korund is een scherp en kantig straalmiddel wat kan worden ingezet in straalcabines, straalhallen en bij mobiel stralen. Bovendien heeft Korund een zeer hoge hardheid, waardoor dit het uitstekende middel is voor reinigen, ontlakken, ontroesten en opruwen. Bekijk ons ruime assortiment straalmiddelen.

Edelwit Korund straalmiddel

Edelwit Korund is een hoogwaardig straalmiddel en is ijzer vrij. Ook heeft het edelwit straalmiddel een zeer hoge hardheid en kan het worden ingezet in straalcabines en straalhallen. Dit straalmiddel wordt veelvuldig gebruikt voor het ontlakken, reinigen en opruwen van oppervlakken.

Advies nodig?

Heeft u besloten Korund als straalmiddel te gaan gebruiken, maar weet u niet welk straalmiddel het beste is voor uw werkzaamheden? De specialisten op het gebied van straalmiddelen bij Leering Hengelo geven u graag een advies op maat. Om met ons contact op te nemen, vul ons contactformulier in of bel ons.

 

Poducten bekijken

Bekijk onze bijbehorende producten

Naar producten