Makro-4Grip spansysteem, ook ideaal voor ronde materialen

Lang Spantechniek staat binnen de verspanende industrie bekend om de winstgevende eigenschappen en efficiëntievoordelen van haar producten. De unieke Präge-technologie heeft er met de nieuwste productinnovatie die op de Makro-4Grip is doorgevoerd weer een ijzersterke troef bij. Dit spansysteem is ideaal voor de bewerking van ronde materialen.

Eenvoudig later uit te breiden

De flexibiliteit in toepassingsmogelijkheden en modulaire uitbreidingsmogelijkheden die kenmerkend zijn voor Lang Spantechniek, zien we ook terug in het onlangs verder geoptimaliseerde Makro-4Grip spansysteem. Meest opvallend is de eenvoudige en ook kostentechnisch interessante manier waarop het Makro Grip-Präge-station en de Lang centrische spanners achteraf kunnen worden uitgerust met Makro-4Grip bekken voor toepassing op rond materiaal. Dit is een volledig nieuwe mogelijkheid. De bekken grijpen het voorbewerkte werkstuk vast op in totaal vier klempunten, bij een klemhoogte van slechts 6,5mm, met een klemkracht tot 20kN en een aanhaalmoment van 70/100Nm.

Variabele spanwijdte

Het nieuwe Makro-4Grip spansysteem dekt een spanbereik variërend in diameter van 36 tot 300 mm. Het biedt daarmee een naadloze overgang vanaf het maximale spanbereik van de Preci-Point spantangopname. Het Makro-4Grip spansysteem bestaat uit een universeel paar Präge-bekken met flexibel positioneerbare inserts voor de indrukking en bijpassende spanbekken voor alle maten Lang centrische klemmen. De spanbekken zijn separaat bij Leering Hengelo verkrijgbaar voor alle spanners met een basisbreedte van 77 mm en 125 mm.

Ontdek wat Lang Spantechniek voor uw bedrijf kan betekenen!

De Makro-4Grip spanbekken zijn bij Leering Hengelo verkrijgbaar voor elke bestaande Lang spanner. Omdat het systeem achteraf kan worden gemonteerd is de Makro-4Grip ook geschikt voor toepassing in automatiseringen en spanners die al in gebruik zijn. Maak kennis met de flexibele en kostenefficiënte toepassingen van Lang Spantechniek. Neem voor technisch advies of een passende offerte vrijblijvend contact met ons op!