Service & Onderhoud

Naast het leveren van machines en apparatuur hecht Leering Hengelo veel waarde aan een goede nazorg en service. Met het oog daarop beschikken wij over een eigen servicedienst met deskundige, VCA+ gecertificeerde monteurs. Zij beheersen niet alleen de apparatuur die wij zelf leveren maar zijn ook uitstekend inzetbaar als het gaat om vergelijkbare apparatuur en machines van andere merken.

Preventief onderhoud

Wij verzorgen preventief onderhoud van straalinstallaties, reinigingsmachines en zaagmachines op basis van servicecontracten. Hiermee wordt de bedrijfszekerheid van de machine in belangrijke mate veilig gesteld, en heeft u als klant een duidelijk beeld van de onderhoudskosten. Bijkomend voordeel is dat dit efficiënt kan worden ingepland. En daar plukt u de vruchten van!

Correctief onderhoud

Uiteraard voeren wij ook uw correctief onderhoud uit. Hierbij is reactiesnelheid erg belangrijk. Onze monteurs weten: storingen gaan vóór! Wij laten u hier nooit mee in de kou staan. Een veel voorkomende onderhoudsklus is het vervangen van filterpatronen. Om dit veilig te kunnen doen, zijn de servicemonteurs voorzien van perslucht-apparatuur, van het type veiligheidscategorie 4, zodat hun gezondheid in deze uitermate stoffige omgeving niet negatief beïnvloed wordt.

Revisie

Daarnaast verzorgen wij ook de revisie van straalcabines, reinigingsmachines en zaagmachines, waardoor de levensduur met vele jaren verlengd kan worden. Dit wordt uitgevoerd in de werkplaats van Leering Hengelo waar alle hulpmiddelen voorhanden zijn, en waar tevens machines getest en opgeleverd kunnen worden.

Certificering

Tenslotte zijn onze monteurs gecertificeerd, zowel VCA* als keurmeester NEN-3140, zodat zij alle installaties van onze klanten conform de NEN3140-norm kunnen keuren. Wij verzorgen deze services voor alle eigen producten onder andere Normfinish, Mistral, Bio-Circle, Cosen en Amada, maar ook op machines en installaties van andere fabrikanten.

Als organisatie zijnde is Leering Hengelo gecertificeerd conform de ISO:9001-norm voor kwaliteitsmanagement. Deze wereldwijd erkende norm met diverse vereisten op het gebied van kwaliteitsmanagement is dé maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in zowel de metaal industrie als daarbuiten.

Onderhoudscontract

Wij bieden u de mogelijkheid van een onderhoudscontract. Hiermee bent u verzekerd van het op tijd uitvoeren van preventief onderhoud aan uw apparatuur. Wilt u meer weten over onze interessante mogelijkheden en condities? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via telefoonnummer 074 – 255 82 88

  • Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

    Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.