Leering Hengelo toont veel nieuw aanbod op TechniShow

De TechniShow is een mooi moment om ons aanbod in de volle breedte te presenteren, van verspaning en zaagtechniek tot aan reinigingstechniek en straal- en oppervlaktetechniek. Klanten kunnen bij ons terecht voor een breed pakket aan toepassingen, waarbij wij in elk vakgebied werken met ter zake kundige experts. U kunt ons vinden in Hal 8, stand B038!

Meld u aan voor gratis Technishow kaarten!

Noviteiten van Diebold en Lang-Techniek

Met Lang-Techniek introduceren wij tijdens de TechniShow een volledig nieuwe ontwikkeling voor het spannen van werkstukken. Deze noviteit sluit aan op het reeds bekende vormgesloten-spansysteem Präge-Fix/ MakroGrip.

Met de nieuwe revolutionaire generatie US1100-krimpmachines van Diebold tonen wij het meest betrouwbare krimpproces. De nieuwe productlijn US 1100 heeft optioneel een pyrometer, waarbij direct de temperatuur van houder gemeten wordt tijdens het volledig automatisch opwarmen.

Uitbreiding programma bandzaagmachines

Op zaaggebied presenteert Leering Hengelo, naast de vertrouwde merken Amada en Karmetal, nu ook de Cosen lintzaagmachines. Wij presenteren de Cosen volverkleed C3 en de G320, de hardloper uit het Cosen-pakket. Zie ook  www.lintzagenservice.nl

Complete oplossingen industriële reiniging

Reinigen wordt een steeds belangrijker proces; Leering Hengelo presenteert op de Technishow een uitgebreid programma met reinigingsmachines. Variërend van manueel, tot automatisch en ultrasoon. Nieuw zijn de Tierratech ultrasoon installaties die wij eind 2019 aan ons programma hebben mogen toevoegen. Het Tierratech assortiment is tevens te vinden op onze website www.karelclean.nl, gericht op industriële reiniging.

Nabewerking 3D print producten

Behalve in hal 8 staan wij als exposant op het 3D demoplein in Hal 11. Daar presenteren wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van nabewerking van 3D geprinte producten.

Leering Hengelo: Hal 8 B038, Hal 11 3D-demoplein