Leering Hengelo presenteert nieuwe features LANG automatisering & 3D print nabewerking op TechniShow

Tijdens de TechniShow toont Leering Hengelo, in HAL 12, een breed aanbod aan nieuwe features op het gebied van automatisering, diverse nabewerkingsmethoden en machines voor 3D geprinte producten, en de highlights uit ons industriële reinigingsgamma.

 

LANG Techniek
Van Lang-Techniek presenteren wij de nieuwe Quick•Point® moduleplaten, Makro•Grip® contourbekken en functionele toevoegingen aan het RoboTrex automatiseringssysteem, waaronder de Jobmanager; met dit systeem kunnen meerdere, verschillende producten door-elkaar beladen worden. Ook tonen we het zeer innovatieve HAUBEX-systeem; automatiseren zonder robot en zonder grote investering! “Juist nu moeten we innovatieve nulpuntspanmiddelen optimaal inzetten en de beschikbare capaciteit op de best mogelijke manier benutten”, aldus Philipp Lang.

 

3D-print nabewerking
Een goede 3D printer is niet voldoende om tot goede resultaten te komen. Vaak komt er een stuk nabewerking aan te pas. Leering Hengelo is al meer dan 15 jaar actief in het nabewerken van geprinte delen, en biedt een complete lijn machines aan. Op het 3D-plein van de Leering-stand presenteren wij diverse mogelijkheden voor het ontpoederen, verdichten en/of vergladden van metaal en kunststof delen; van enkelstuks tot industriële serie-productie. Laat je verrassen door de nabewerkingsoplossingen van Nederlandse bodem. Niet alles hoeft van ver te komen!

 

Industriële reiniging
Steeds meer verspanende bedrijven weten de weg te vinden naar de afdeling Reiniging van Leering Hengelo, vanwege het brede aanbod aan industriële reinigingsoplossingen en onze ervaring en expertise. Van sproeiwassen tot ultrasoon, van standaard tot maatwerkoplossingen, handmatig en automatisch.

 

Je vindt ons in Hal 12, Stand B010