Leering Hengelo presenteert nieuwe Amada hardmetaal bandzagen op Technishow

Op de Technishow 2016 toont Leering Hengelo, dé dealer van Amada zaagtechniek in Nederland, de nieuwe ontwikkelingen van Amada.

Op het programma staat de presentatie van de nieuwe catalogus én introductie van nieuwe, innovatieve bimetaal- en hardmetalen bandzagen. Wij demonstreren de nieuwe Axcela hardmetaal bandzaag op de imposante Dynasaw 530 volautomatische bandzaagmachine. De Axcela-bandzagen onderscheiden zich met hoge prestaties en een perfecte zaagsnede qua maatvoering en oppervlakte.

Leering Hengelo Amada Dynasaw 530

 

Introductie nieuwe bandzagen

Amada_Portal_Axcela

 

Super-8
De nieuwe (bimetaal) Super-8 bandzaag is een innovatieve, universele bandzaag met een breed toepassingsgebied voor toepassingen in massief, profielen en bundelzagen. Door toepassing van een nieuwe spaanbreker is een hogere standtijd, reductie in geluid en een verbeterde oppervlakte gerealiseerd.

Protector
De vernieuwde (bimetaal) Protector is speciaal ontwikkeld voor bundelzagen, profielen en dunwandige buizen. De extreme versterking op de tandrug (stabiliteit) zorgt voor een hoge weerstand tegen tandbreuk. Ook door het toepassen van een nieuwe spaanbreker is een enorme reductie van geluid gerealiseerd. Daarnaast is er, door de nieuwe geometrie een betere spaanafvoer gerealiseerd, waardoor er hoge bedrijfszekerheid is gegarandeerd tijdens het zagen in profielen en dunwandige producten.

Axcela hardmetalen bandzagen
De nieuwe Axcela-hardmetalen bandzagen leveren hoge zaagprestaties bij materialen die voorheen met bimetalen bandzagen niet of nauwelijks gezaagd konden worden (Axcela G, H, A en S-type).
Graag verwelkomen wij u op onze stand HAL 8, B064.  Voor het maken van een afspraak bij u of op de Technishow kunt u contact opnemen met de afdeling Zaagtechniek: tel. 074 255 82 82