Leering Hengelo pakt uit met Bio-Circle op TechniShow

Geen vluchtige organische stoffen, veiligheid en goede reiniging. Dat zijn de belangrijkste redenen om een Bio-Circle reinigingssysteem te gebruiken.  De VOC-vrije reinigingsvloeistoffen leveren een snelle, veilige en milieuvriendelijke oplossing. Laat u tijdens de TechniShow overtuigen en profiteer van onze beursactie.

U herkent het wel, bij het verwijderen van versmeringen, oliën en vetten ontstaan vluchtige dampen.  Vaak veroorzaakt door het gebruik van koudonvetter of remreiniger.  Deze bevatten vluchtige organische stoffen (VOC).  Werken met  VOC’s is niet prettig en niet veilig. Bovendien worden er achteraf hoge kosten berekend voor het afvoeren van deze vloeistoffen en verpakkingen.

 

LH Bio-Circle

 

Bio-Circle is het onovertroffen alternatief

Biologische werkstukreiniging op waterbasis met natuurlijke micro-organismen. Olie en vet worden op een natuurlijk manier afgebroken. Dit resulteert in een lange levensduur van de vloeistof met een blijvend hoog reinigingsvermogen.
De BioCircle wastafel is specifiek voor het manueel reinigen van onderdelen waarbij de versmering, oliën en vetten worden verwijderd. De natuurlijke, biologische reiniging heeft het voordeel dat de natuurlijke micro-organismen de vetten en oliën direct afbreken. Werknemers en het milieu worden niet belast met vluchtige dampen die ontstaan bij oplosmiddelen in  ‘koudontvetters’.

 

Beursactie Technishow

Tijdens de Technishow gelden op de stand van Leering Hengelo een aantal zeer aantrekkelijke beursacties, waaronder de Bio-Circle GT-Compact;  Alleen tijdens de beurs compleet operationeel pakket van een Bio-Circle GT-Compact reinigingstafel met 5 cans reinigingsvloeistof Liquid L, voor slechts € 999,-

 

Leering Hengelo, Hal 8, B064.