Leering Hengelo lanceert concurrerende Lintzagen-shop voor metaal-bewerkend Nederland

Jarenlange expertise en innovatie in combinatie met een scherp geprijsd A-merk Amada lintzagen heeft geleid tot het besluit om deze shop te lanceren. Naast het aanvragen van maatwerk lintzagen tegen scherpe netto tarieven is het ook mogelijk om advies in te winnen of offertes op te vragen voor de Karmetal en Amada lintzaag machines.

André Gaalman, directeur van Leering Hengelo: “Het was tijd om de volgende stap te zetten in onze online benadering voor metaal-professionals. Wij zagen de online vraag toenemen, niet alleen naar de producten an sich maar ook naar maatwerk en inhoudelijke expertise voor specifieke situaties. Met Amada en Karmetal hebben wij hoge kwaliteit merken in huis die wij tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.”

Er is vooral veel aandacht besteed aan de eenvoud van de webshop. Het bestelproces is zo simpel mogelijk gemaakt. Binnen een paar tellen is de juiste hoogte en dikte, tandverhouding en het aantal tanden geselecteerd. Dit in combinatie met de juiste lengtematen leidt direct tot de juiste lintzaag. Deze eenvoud in combinatie met een eigen lasservice én een snelle levering. Dát is de sleutel van het succes van Lintzagenservice.nl

Naast het rijke productaanbod van zagen en machines is de kennis een belangrijke succescomponent. “We investeren actief in het omzetten van onze jarenlange kennis in digitale artikelen. Zo delen we deze kennis met de vakman binnen de metaalbranche. De meeste website bezoekers komen dan ook binnen doordat ze op internet op zoek zijn naar inhoudelijke antwoorden op hun vragen. We blijven dan ook ons best doen om onze kennis om te zetten in relevante artikelen, zo willen we voor elk probleem de oplossing bieden.”

Over Leering Hengelo

Sinds 1939 reeds actief in de metaalbewerking, met hoge kwaliteit producten en veel expertise. Exclusief distributeur van Amada lintzagen en machines en Karmetal lintzaagmachines. Naast Lintzagenservice.nl  lanceerde Leering Hengelo vorig jaar ook het Online succes: Karel Clean webshop voor Industriële reiniging. De onlinestrategie van Leering Hengelo zorgt voor meer en tevreden klanten in een veranderende online wereld binnen de B2B.

 

Lintzagenservice portal