Leering Hengelo aanwezig op de Precisiebeurs 2018

Op woensdag 14 november en donderdag 15 november is Leering Hengelo B.V. weer aanwezig op de 18e editie van de Precisiebeurs in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Deze editie van de Precisiebeurs besteedt extra aandacht de fijnmechanische industrie.

Tijdens deze beurs presenteren wij de laatste innovaties op het gebied van verspanings- en spantechniek van onder meer Lang Technik, Diebold, Walter, Kennametal en Twister. Van Lang Technik kunnen wij u met trots de nieuwe catalogus voor 2019/2020 presenteren. Nieuw in het assortiment zijn onder andere de vernieuwde productlijn van de 5-assige Makro-Grip® spanners en de RoboTrex 96, een innovatief automatiseringssysteem. Op reinigingsgebied wordt de nieuwe lijn ultrasoon machines van JB Sonic getoond.

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de metaal bewerkende industrie. Grotere precisie en verregaande miniaturisatie zijn daarvoor de aanleiding. Deze technologie ontwikkelt zich in een hoog tempo, waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt.

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Leering Hengelo? U kunt ons tijdens de Precisiebeurs vinden op stand 226. Onze technisch commercieel adviseurs zijn u graag van dienst.