LANG Technik – kerstactie

Kerstactie LANG Technik

Vanaf 1 december: elke dag grote kortingen tot kerst!

Volg ons op LinkedIn voor de Actie van de Dag!

 

Actie-voorwaarden 

  • Deelname aan de kerstactie is alleen mogelijk per e-mail gericht aan christmas@lang-technik.de. E-mails verzonden aan Leering Hengelo (hierover) of andere aan LANG-gerelateerde adressen zijn niet geldig. Mondelinge afspraken zijn evenmin geldig.
  • De bestelling moet het juiste onderwerp (“Kerstmis – Dag XX”) hebben, evenals de volledige klantgegevens bevatten, die herkend kunnen worden als tekst bovenaan de mail of in de e-mailhandtekening.
  • Elke actie begint om 8:00 uur Midden-Europese tijd en is precies 24 uur geldig. Uitzondering hierop zijn de acties op vrijdag, zaterdag en zondag Deze zijn geldig tot de daarop volgende dinsdag om 8:00 uur Midden-Europese tijd. Bestellingen na afloop van de betreffende actie zijn niet geldig.
  • De bestelling is alleen geldig als deze is verzonden met het juiste onderwerp (“Kerstmis – Dag XX”) in overeenkomstige campagneperiode aan het bovenstaande e-mailadres.
  • Elk bedrijf heeft het recht om slechts één keer per dag gebruik te maken van de voor die dag geldige actie. De kortingsactie is beperkt tot 1 stuks. Meerdere bestellingen voor dezelfde campagne worden niet in behandeling genomen.
  • De officiële prijzen van Leering Hengelo zijn van toepassing.
  • Bestellingen die tijdens de kerstactie worden geplaatst, worden zoals gebruikelijk door de officiële distributeur in het betreffende land (Leering Hengelo) afgehandeld. Bestellingen vanuit het buitenland worden door LANG naar Leering Hengelo gestuurd voor verdere afhandeling.
  • In aanmerking voor deelname komen bedrijven uit de op onder het laatste punt vermelde landen, die tegelijk eindgebruikers zijn. Handelsbedrijven, wederverkopers en particulieren zijn van deelname uitgesloten.
  • Levertijden van producten uit de kerstactie kunnen afwijken. Er is geen recht op een onmiddellijke levering. In verband met de bedrijfsvakantie van Lang vanaf 22 december, worden bestellingen geplaatst op actiedagen 21 t/m 24 (indien direct leverbaar) pas verzonden op 4 januari 2022.
  • Bestellingen geplaatst tijdens de kerstactie kunnen niet worden geruild, met uitzondering van de wettelijke garantieclaim.

 

Bedrijven uit de volgende landen komen in aanmerking voor deelname aan de kerstcampagne:

Australië, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Canada, Korea, Kroatië, Letland, Litouwen, Maleisië, Macedonië, Nieuw-Zeeland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Pakistan, Filippijnen, Polen, Portugal, Rusland, Saoedi-Arabië, Zweden, Zwitserland, Servië, Slovenië, Spanje, Zuid-Afrika, Taiwan, Turkije, Oekraïne, VS, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Vietnam.