Weerzien van oude vrienden

leering-hengelo-omsg

Met enige trots mogen wij u mededelen dat sinds 1 september 2016 Leering Hengelo de officiële importeur in de Benelux is voor OMSG werpstraal installaties.

OMSG is een vooraanstaande producent van werpstraal machines en wereldwijd staan er meer dan 5000 OMSG installaties. Vanuit Italië werken er 70 medewerkers aan de ontwikkeling en de productie van OMSG.

Tot en met 2002 was Leering Hengelo ook de partner van OMSG en heeft in die periode vele installaties in Nederland verkocht en onderhouden. Per 1 september 2016 wordt de succesvolle samenwerking uit het verleden voortgezet. Op de foto wordt dit bekrachtigd met een handdruk tussen Jan Panhuis, Senior Technisch Commercieel Adviseur van Leering Hengelo, en Enzo Dell’Orto, eigenaar van OMSG.

Leering Hengelo zal naast de nieuwe OMSG installaties ook de service, onderhoud en verkoop onderdelen aanbieden voor de Benelux markt. Het gespecialiseerde service team van Leering zal, ondersteund door onze engineering, zorgdragen voor het onderhoud en alle specifieke wensen van de klanten.

Meer informatie: Leering Hengelo BV, tel: 074 – 255 82 82, info@leering.nl

omsg-sandermatic-5-na