Leering Hengelo verwerft importeur-schap Lang-Spantechniek

Vanaf 1 september 2016 levert Leering Hengelo het totale programma van Lang-Spantechniek. Vanaf 1 januari 2017 ligt bovendien het exclusieve importeur schap voor Lang-Spantechniek bij Leering Hengelo.

Tobias Reimann (International Sales) van  het innovatieve spansysteem, kwam persoonlijk naar Leering Hengelo bij de start van de samenwerking. Harrold Filart, verantwoordelijk voor de Verspaningstechniek bij Leering, nam met veel enthousiasme het importeur schap in ontvangst.

Lang-Spantechniek is fabrikant van hoogwaardige innovatieve producten voor de metaalbewerkende industrie, en de technisch leider als het gaat om werkstukopspanning in het verspaningsproces. De gepatenteerde vorm omsluitende contour (Präge-Fix) is dé oplossing voor een efficiënte opspanning. Het zeer flexibele nulpunt spansysteem (Quick-Point), slimme automatiseringsoplossingen en  de Clean-Tec reinigings-propeller, maken het leveringspakket compleet.

Alles is perfect op elkaar afgestemd en doordacht. De automatiseringssystemen maken het Lang-systeem geschikt voor vrijwel elke machine!

Tobias Reimann (Lang Spantechniek) waardeert de werkwijze van Leering Hengelo. “De technisch adviseurs hebben veel kennis van de verspanings- en opspantechnieken. Juist dit is zo belangrijk voor de verspanende bedrijven om maximaal van de Lang voordelen te kunnen profiteren. Door de nieuwe ontwikkelingen in de automatiseringssystemen,  wordt dit belang alleen nog maar groter”. “De Nederlandse markt is op dit moment sterk in opmars voor automatiseringssystemen en we kunnen met de nieuwe ontwikkelingen, die op de AMB in Stuttgart gepresenteerd worden, perfect hierop inspelen” volgens Harrold Filart.

Harrold Filart zal de gehele week op de AMB aanwezig zijn om daar de Nederlandse klanten te ontvangen en op de hoogte te brengen van het innovatieve spansysteem.
(HAL 2, Stand A01)

Uiteraard is het ook mogelijk om in de showroom van Leering of bij u op locatie een demonstratie te zien van het Präge-systeem: optimale bereikbaarheid (met name bij 5-assige bewerkingen) met lage spankrachten en inspandiepte van slechts 3mm!

Harrold Filart is zeer content met de samenwerking met Lang Spantechniek; “de producten en kwaliteit van Lang passen perfect in ons leveringspakket. Vooral de innovaties zoals de nieuwe Robo-Trex en Robo-Shelf bieden vele mogelijkheden”.

De nieuwe Lang-Spantechniek-catalogus verschijnt in oktober . Kijk alvast op onze website (Lang-Spantechniek) en YouTube-kanaal voor informatie.