Gieterijproducten van Leering Hengelo ingezet bij herstelwerkzaamheden viaduct A4

In samenwerking met Dura Vermeer, Hillebrand, Diamant en Gemeente Den Haag heeft de afdeling Gieterijtechniek van Leering Hengelo een inventieve oplossing geboden voor een beschadigde viaduct.

Door werking tussen twee brugdelen van de fietsviaduct boven de snelweg A4 ten hoogte van Den Haag is een kier ontstaan. Deze ruimte van 20mm is over de gehele brug volledig opgevuld met reparatiemateriaal van Diamant dat geleverd is door Leering Hengelo.

Gieterijproducten van Leering Hengelo ingezet bij herstelwerkzaamheden viaduct A4

Het reparatiemateriaal is ingezet om verzwakking van de constructie tegen te gaan. Dit materiaal is uitermate geschikt voor een hoge drukbelasting en kan worden gebruikt als een vloeibare vulling om een 100% krachtoverbrenging te creëren tussen 2 elementen.

Het gebruikte materiaal is ook zeer geschikt voor het opvullen van spleten in bestaande of nieuwe staalconstructies. De producten van Diamant worden wereldwijd ingezet.

Meer informatie over de reparatiematerialen van Diamant of ons assortiment, neem dan contact op met de afdeling Gieterijtechniek!