Direct 5% besparen met nieuwe Diebold JetSleeve 2.0® gereedschaphouder

Freesprocessen worden steeds verder verbeterd. Niet alleen verbeterde snijgereedschappen en apparatuur dragen daarbij toe, maar ook de gereedschaphouder speelt een cruciale rol bij de toepassing van een machine.

JetSleeve 2.0

Diebold en Leering Hengelo hebben op de AMB in Stuttgart de nieuwste ontwikkeling gepresenteerd met de JetSleeve 2.0® gereedschaphouder. Met zijn ingenieuze koelmiddeltoevoer zijn processen die voorheen met alleen vonkerosie mogelijk waren, nu met een freesproces mogelijk. Zonder nabewerking of polijsten. De JetSleeve® koelvloeistof toevoer maakt het mogelijk diepe kamers te frezen met een gegarandeerde smering en directe koeling op het snijvlak. De spanen worden weggeblazen door de hoge druk direct na het breken. Daardoor is een betere oppervlaktekwaliteit mogelijk en wordt de standtijd van het verspanend gereedschap enorm verhoogd. Met een dergelijke precisie-houder zijn bewerkingen, zelfs op ‘standaard’ machines, meer dan 5% beter.

Met een uurtarief voor uw machine van €100 en 2-ploegen, bespaart u per dag €80 (16 uren x 5 euro): bij 200 werkdagen per jaar resulteert dit in een besparing van €16.000! Door het gebruik van hoogwaardige gereedschappen die een paar euro meer kosten dan de standaard-kwaliteit-houders zijn bovengenoemde resultaten gemakkelijk te realiseren. De resultaten van bewerkingsprocessen bevestigen dit elke dag.

Meer informatie en details, klik hier.

Maak nu een afspraak om de nieuwe Diebold JetSleeve 2.0 te demonstreren op uw machine. Leering Hengelo, tel: 074 – 255 82 82