Bespaar tijd door direct impregneren van hete oppervlakken!

LEERINGHE79488_webTerwijl gangbare afdichtvloeistoffen alleen de oppervlakte behandelen, dringen producten van DIAMANT DICHTOL in alle, zelfs de kleinste, poriën en impregneren de componenten zo ook van binnen.

 

Diamant heeft een nieuw, innovatief,  product ontwikkeld! Een capillair-actief impregneermiddel voor metaal met bijzondere eigenschappen.

Dichtol HM 2407 is een 2-komponenten impregneermiddel dat nieuwe mogelijkheden biedt vanwege haar hoge chemische bestendigheid. Dichtol HM 2407 is  daarnaast zeer elastisch, waardoor materiaalbewegingen van het werkstuk moeiteloos worden opgevangen. Mede daarom zijn grote temperatuurschommelingen geen bepalende factor meer voor het gebruik van HM 2407.

Daarnaast kent Dichtol HM 2407 meer buitengewone eigenschappen. Vanwege de continue temperatuurbestendigheid van 200º C na uitharding, goede corrosiebestendigheid én de mogelijkheid de impregneer vloeistof op hete oppervlakken tot 120º C te gebruiken, is Dichtol HM ook zeer geschikt voor het impregneren van thermische deklagen.

De thermische deklaag is een steeds belangrijker bestanddeel bij de productie en reparatie van (onder-)delen in vele takken van industrie. Met deze aanvulling is het DIAMANT programma van impregneermiddelen nu nog completer!. Zo kunt u snel, plaatselijk, op locatie en met een hoge kwaliteitsnorm impregneren, tijd en dus kosten besparen!

LEERINGHE225380_web    Dichtol HM 2407